maanantai 28. toukokuuta 2012

Kätevä emäntä.

Tai ainakin kovasti koitan olla. Nyt kun työttömänä ja kovin joutilaana pyörin, niin pyrin olemaan se perfect housewife. Ei tässä paljon muutakaan tekemistä ole. No, silti pissin nämä hommat koko ajan, tai en. *huoh* Siis kaikki alkoi siitä, kun aloin pesemään urakalla pyykkiä. Päätin pestä kaikki pois ja saattaa homman tilanteeseen, että likaset voi heittää aina suoraan koneeseen ja koriin ei sitten kerry valtavaa kasaa. No, siis kun periaatteessa meillä on ollu käytäntö, että jos se vaate on pesty aikasemmin, niin ei siitä enää väriä lähde ja vaatteita ei tarvi pestä värin mukaan. Sitten kun pistin pussilakanoita, viininpunaisen lakanan sängystä ja parit valkoset rintsikat pesuun ja sain koneen päälle, muistin, että se lakana laitettiinkin poikkeuksellisesti suoraa paketista sänkyyn (ne kuitenkin kun on ollu tapana pestä ennen käyttöä). Nno, ei muuta ku että eipä oo enää valkosia rintsikoita. En nyt kuvaa ala jakelemaan, mutta sävy on semmonen mukavan pinkinliila tai jtn. :D Eikä siinä kaikki, pohjalla oli isännän valkoset bokserit. Ja joo, mä tiedän, että pyykki pitäis pestä värin mukaan, mutta kun yksin asuessa en saanu koskaan koneellista pelkää valkosta/tummaa/värillistä ja siksi aloin pesemään niitä sekasin. Tosin aina ensimmäisen kerran kun joku vaate/muu asia meni pesuun, pesin sen saman sävysten kanssa, että ei haittaa jos se päästää väriä. Kolmessa vuodessa totesin käytännön toimivaksi ja sillä jatkan, kun en jaksa alkaa lajittelemaan. Tämän jälkeen pyrin kyllä kiinnittämään huomiota siihen mikä on jo joskus pesty ja mikä ei, että vältytään vastaavilta vahingoilta. Vaikka eihän nytkään pahasti käyny. Se ja sama minkä väriset ne alusvaatteet nyt on.
Tämä kotivaimous on muuten hauskaa, mutta vihaan tiskaamista (tiskikone tulee viikon päästä <3). Ruuanlaitto on jees, vaikka en siinä kovin hyvä ookkaan. Tai olen mä semmonen peruskokki, pärjäsinhän mä kuitenkin Ykassakin, mutta tuossa Mikossa on jotain huippukokin vikaa ja se saa aikaan maukkaampia juttuja (tai sitten se on sitä, että toisen tekemä maituu aina paremmalle). Pyykkiä on kiva pestä, kun kone pesee ja tarvii vaan laittaa kuivumaan ja kun saa vielä laittaa kuivumaan takapihalle, niin nam. Siistinä on kiva pitää kämppää, mutta en tykkää alkaa mihkään suursiivouksiin. Se tässä kämpässä vielä rassaakin kun meillä ei oo kirjahyllyä ja siksi kaikki miljoona dvd:tä ja monen monet kirjat lepää paffilaatikoissa ja ne vie tilaa. Keittiössäkin on vielä laatikko purkamatta ja pelihuone (vierashuone jossa on nyt kaks pöytäkonetta) on ihan kaaos. Makuuhuone alkaa olemaan kondiksessa. Ehkä.

Vitsi muuten rakastan viiskyt-luvun pinup-tyyliä. Itseasiassa rakastan koko vuosikymmentä kaikkineen. Se musiikki <3 ja autot <3, ne ihanat mekot ja tatuoinnit vie mun sydämmen. Mulla onkin jo kaks fiftari pääskystä ihossa. Mutta haluaisin lisään old school-tatskoja. <3 Lukeeko näitä kukaan? Ja jos lukee, pidätkö fiftari-jutuista? Jos ei muuten, niin Petu vastaa. Sä kun sen pähkinänki sait.

2 kommenttia:

  1. Koneisiin saa nykyään semmosia värinkerääjiä tms., jotka nappaa kuulemma ylimääräisen värin pois. En ole kokeillut, en tiedä toimiiko ne.

    VastaaPoista
  2. Siistiä, täytyypä tutkia tuommoisia. :)

    VastaaPoista