tiistai 15. toukokuuta 2012

Kyynel.

Pakko tulla itkemään kun ei tämä meidän muutto nyt suju. Mutta kerrankin meistä, varsinkin musta riippumattomista syistä. :D Tuon kämpän edelliset asukkaat on vähän feilannu pois muuttonsa ja kun katson nyt ikkunasta ulos, näen, että siellä ne vielä kantavat kamojaan. Ei muuten, mutta vuokrasopimus on jo loppu, niin niiltä tuohon kämppään kuin meiltä tähän. Ja meillä katkeaa huomenna sähkö (ehkämeipi) illalla. Pitää siis siihen mennessä saada imuroitua, koska muuten pitää lainata naapurilta virtaa. :D Mikä sinänsä voisi olla huvittavaa.

Ja siis kyllä, olemme muuttamassa samassa pihassa talosta toiseen, tämä nykyinen on niin pieni kaksio, että ei tähän mahduta. Ennen mahtu kun mä asuin virallisesti Ylivieskassa, mutta nyt kun sanoin heipat Centrialle, niin täytyy saada enemmän neliöitä. Varsinkin kun meillä on kaksi isoa pöytäkonetta, tottakai molemmilla täytyy olla oma. Muuten pitää tapella kumpi saa pelata skailimia.

Voivoi, mitähän mä sitten keksisin. Vielä pitäisi valvoa, että saan avaimet tuohon toiseen kämppään. Tässä kun kurkin ikkunasta (stalkkeroin) huomaan, että vielä ne kovasti kantavat tavaroita. *huoh*

Ei muuten kellään olisi kiinnostusta varsin sympaattisesta seitkyt-kasikyt-lukujen vaihteessa valmistetusta Moccamasterista? :p Nyt olis tarjolla.

Kattokaa ny sitä. Se on söpö.
Ja toimiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti