tiistai 26. kesäkuuta 2012

Reissulla ei sitten ole kusitaukoja emmekä pysähdy syömään.

Olo nyt on onnellinen ja hyvin levännyt. Ja vielä paremminkin levännyt. :D Vaikka me majotuttiin kuomuperäkärryssä ja siellä oli 120 leviä sänky, niin kyllä tuo oma sänky kotona oli <3. Varsinkin nyt kun siinä on saanu nukkua jo kaks yätä. Niin ja vessa, posliininen ja vedellä toimiva oli nam taas vaihteeksi. Kyllä sitä sunnuntai-iltana oli onnellinen kun pääs pissille oikeeseen vessaan. Oli aika jees sekin kun sai pestä kädet, eikä tarvinnu käyttää kosteuspyyhkeitä. Vaikka en mä valita. Nummi on kuitenkin semmonen juttu, joka on pakko kokea aina uudestaan. Enää jtn 360 päivää seuraavaan.
Itseasiassa juuri vastasin hyväksyvästi naamassa tapahtumakutsuun joka kantoi nimeä Nummirock 2013 - Metsäviikko. :D Vois sen viikon siellä viettää. Viime vuonna vietin Nummessa kolme yötä, tällä kertaa meni neljä. Ei se viikko enää niin paha olisi. :p Pitäis vaan järjestää lomaa siihen. Voi. Kyllä meillä oli hieno leiri. Oli oikeen postilaatikot ja roskikset. Oli ruokapöytä ja tuoleja ja vielä puutarha-aitaa. Niin ja oli myös puutarhatonttu joka päätyi Nummirockin omaan kuvagalleriaan. Tuossa viereisessä kuvassa ollaan näköjään Mikon kanssa tekemässä meidän kontista kotoista. :) Itseasiassa kun oltiin saatu peräkärryn kuomua vähän laskettua, saatiin siitä irrotettua meidän hyvää joulua -banneri ja kiinnitettiin se tuohon aitaan. Mukanahan oli muutenkin 14 litraa valmista ja 6 litraa tiivistettyä glögiä. Ja sitähän juotiin. :D Se oli viime Nummi kun Ketun kanssa päätettiin vaihtaa joulun ja juhannuksen paikkaa ja sitä on nyt kaksi juhannusta (meidän joulua) ja yksi joulu (meillä juhannus) toteutettu. Ja sanotaan, että on paljon kivempaa. Grillaaminen takapihalla joulukuussa juhannusta juhlien on aika jees, saa nauraa ohi polkeville keikkajoulupukeille. Uskon, että sen teemme taasen tänä vuonna. Kai tämä on joku puolustautuminen kaupallista joulua vastaan. Kaikki hössöttää lahjoista ja kaikesta niin, että hermo menee ja sitten pitää yhdessä viettää perhejoulua vaikka perhe on hajalla ja en nykyisiä ihmisiä lue perheeseeni. Ei, en ole katkera tai mitään. Musta se on vain fakta. Kun viime jouluna (juhannuksena) isä ja äitipuoli halus, että ollaan veljen kanssa siellä, koska tulee sisko- ja velipuoli ja voidaan sitten viettää perhejoulua, niin äiti olis joutunu olemaan yksin koiran kanssa. Niimpä me päätettiin, ettei mennä kumpaankaan ja lähdettiin Vaasaan juhlimaan juhannusta. Kaikille oli helpompaa. :D
Pläh, mutta se siitä. n.n
Ja kuvia on lisääkin, niissä on bändejä ja kettuja ja Ketun viskikoneita ja kaikkea, mutta niitä en lähe ehkä julkaisemaan. Osaa, koska laatu ja toisia, koska.. noh, ne vaatii jonkun asteen sensurointia. :D Loppuun voisin sanoa, että Suomen kesä yllätti. Olikin lämmin koko viikonlopun, vasta sunnuntaina pois lähtiessä alko piskotella. Eli homma oli ihan toisin kun viime Nummessa jossa palelin koko ajan, koska satoi ja oli kylmä ja kylmä meinas olla koko ajan sen lisäksi, että sato. No, mutta ei tänä vuonna, sillä aurinko mollotti kirkkaalta taivaalta. Tiiättekö mitä se aiheutti..

Saatoin palaa. En saa sidottua hiuksia ponnarille, koska iho ei jousta. Nenästä tai itseasiassa koko naamasta kesii iho. Että semmosta. Se on kesä ny.

1 kommentti:

  1. Voin muuten tässä vaiheessa lisätä palaneeni ilmeisesti niin pahasti, että joudun turvautumaan ammattiauttajaan. t. istun terveyskeskuksessa

    VastaaPoista