maanantai 23. heinäkuuta 2012

I know a place where we can hide out

And turn our hearts inside out


Viikonloppu meni hienosti mökillä Soinissa. En kyllä tiedä parempaa happyplacea. Kaikki on paremmin mökillä vaikka ei ne Kauhavallakaan kovin huonosti oo, mutta silti <3. Ja se järvi..

Kattokaa nyt. Hengailtiin ulkona kun aurinko katoili taivaanrantaan vaikka alko olla jo vähän viilee. Kuvassa Mikko laiturilla. 

Lauantaina käytiin Soinin Wanahan ajan päivillä. Me on tavattu käydä siellä äiteen kanssa, mutta tänä vuonna Mikko innostu lähteen mun kanssa. Se kun vielä sattu sen lomaviikolle ja muuta. Siellä oli vanhoja raktoria, mopoja, autoja ja muita koneita. Oli siellä muitakin kun koneita, oli lampaita, possuja, kanoja, muurinpohjalettuja, hanurimusiikkia, vanhan ajan malliin pukeutuneita ihmisiä, vasta jauhettua luomu ruisjauhoa jne. Paljon kaikkea hauskaa katteltavaa! Parkkipaikka oli kilometrin päässä itse alueesta, niin sinne oli kuljetus zetori-kyydillä. Oli makiaa. Ens vuonna taas. :D
Tuo viereinen aivan ihana Volvon Amazon on aivan ihana. Siis tuo ihana on ihana ja "meidän". :D Se on siis mun isoisän ja se sillä ajelee. Ehkä joskus jos jonkun omat häät sattuis eteen, voisi morsiuspari tuolla kirkosta poistua. Sen verran ihana se on. <3 Ehkä pappa haluais antaa sen mulle joskus. :p

Muuten, jos joku sattuu jotain Arabian astioista tietämään, niin kertokaa ihmeessä mitä meidän "kihlajaislahjaksi" saamat kahvikupit lautasineen on. Eräältä sukulaiselta kuollessaan jäi kokonainen talo aarteita (mun silmissä). Kun ei ollut muutaku yksi perinnönsaaja ja sekin menevä mies-ihminen, niin sanoi, että ottakaa sieltä kaapista mikkä haluatte. No, minä kun ko. talossa asuin keväällä kuukauden, kollasin ja kollasin ja rakastuin noihin kuppeihin. Ne sitten valitsin, Mikon tietämättä. :D Mutta siis, kupit on nyt yksi mysteeri. Kuppeja on 12 ja vain neljässä niissä on Arabian leima. Tasseja on 12 ja niissä kaikissa on Arabian leima, toisissa vanhempi ja muutamassa uudempi. Kakku-/leipälautasia on 7 ja niissä on Arabian ulkomaanleima 60-luvulta. Mä olen koittanut löytää noista jotain leimojen perusteella, mutta eipä tullut mitään vastaan. Ei ne nyt pitäisi mitään piraattejakaan olla, kun leimat on asialliset, mutta leiman puuttuminen kaheksasta kahvikupista on outoa. Eikai se poiskaan ole voinut kulua, kun kupit ei ole kovalla käytöllä ollu, eikä niitä koskaan ole pesty pesukoneessa. o.o Tässä siis kuva. Help.


2 kommenttia:

  1. Ihana! Tälläisen kopsasin Villaviidakko-blogista, jos et ole vielä löytänyt nimeä tälle. "Designmuseon sivuilla on Arabian käyttökeramiikan käsittävä todella helppokäyttöinen esinehaku: tarvitsee vain valita mysteeriastian leima ja aihe annetuista, ja ruudulle lävähtävää roppakaupalla kuvaukseen sopivaa astiastoa."-"Kareinen"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itseasiassa oon kokeillu löytää tolla designmuseon haulla, mutta ei tulla samanlaista vastaan :D

      Poista