sunnuntai 26. elokuuta 2012

Huvilattomat päättäjäiset

Istun tässä sohvalla ja silmät valuu päästä. Vesi juoksee ja silmiä kirveltää. Ei siksi että viikonloppu olisi ollut mitenkään huono, vaan koska sorruin tekemään jälleen tuon paholaisen kasvonaamion. Kyllähän minä tiesin miten tuossa käy, mutta silti. :D Noh, ei se auta.


Kerrompa teille nyt kyynel silmässä venetsialaisista. Eilen päädyttiin Mikon kanssa isän ja äitipuolen luokse kun ei oikein ollu muutakaan. Siellä sitten olivat laittaneet pöydän koriaksi ja oli viiniä. Itseasiassa samaa viiniä tarjosivat meille, kun se mikä me vietiin sinne tuliaisiksi. Ihan hauska sinänsä, mutta ei se haitannu. Olipahan enempi hyvää viiniä tuhottavana. :p Mä en oikeen koskaan oo viinistä tykänny, mutta nyt jotenki oon löytäny ton valkoviinin hienouden. On se kuulkaa aika hianoa pelata zombie-peliä ja nautiskella siinä sivussa viiniä kun muilla on vaaan kaljaa.

Tiny bubbles in the wine make me happy, make me feel fine.

Mutta juu, isä siinä grillaili currycanaa, jotain lihaa eli fläsää ja herkkusieniä pekonilla ja aurajuustolla ja olipa myös itsetehtyjä kermaperunoita ja mozzarella-tomaatti-salaattia. Nams sanon minä. Huomatkaa myös kuvassa näkyvä kuskin jaffapullo. :D Itsehän join viiniä, niin Mikko pääsi kuskiksi. Tosin me oltiin micralla joten ei siinä muita vaihtoehtoja olisi ollutkaan, minä en micraa aja. Periaatteesta. Ja siitä, että en oikeesti osaa ajaa sitä.

Nomnomnononm.


Siellä tuli istuttua sitte yömyöhään terassilla kynttilöiden valossa ja oikein mukavassa seurassa. Välissä piti hakia vähä lämpimämpää päälle ja sitten taas tarkeni mukavasti. 


Kyttyräselkä viininsä kanssa.


NIIIII! Ja eka viikko koulussa takana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti