maanantai 13. elokuuta 2012

I got a zombie army and you can't harm me.

Nih.

Kaikkea mahtuu viikonloppuun ja kaikkea jää mahtumattakin. Mmmm. Futuramaa <3, hyvää ruokaa <3 ja mukavia ihmisiä ja toisten auttamista.

Perjantaina sain myytyä pikkuveljen puolesta sen sängyn ja se oli se helppo osuus. Haastetta toi sen sängyn alas saaminen yläkerrasta. Kierreportaat, matala katto ja 120cm levee sänky. Meinaan vähän väkisin sitä piti alas sitä työntää. Juurikin työntää, koska se ei nätisti alas tullu. Noh, mutta saatiin se alas ja ehjänä jopa. Siinä isällä ollessa auteltiin sitte myös isää saamaan jotkut aurinkopaneelihässäkkäputket katolle. Parasta oli, että jokainen lasiputki oli pakattu kuplamuovikääreeseen. <3<3<3<3 Tein kuplamuovista kypärän ja rintapanssasin, hain sorkkaraudan ja valmistauduin zombie apocalypseen harjoittelemalla sorkkaraudan käyttöä. :D Mikko otti siitä kuvia, mutta niistä ei ole kyllä julkaistaviksi. :D

Lauantai meni Seinäjoelle. Mulle tartti hankkia hammassuoja nyrkkeilyä varten ja niitä ettiessä päivä menikin sujuvasti. Ihan kolmeakymppiä en suojiin halunnu laittaa, niin täytypä sitte käydä useammassa kauoppassa. Prismasta sitte löyty budjettiin sopivampia. Oli jopa kovinkin halpoja, mutta niihin en lähteny, vaikka varmaan hyviä nekin olis ollu, niin halusin pitkäaikasemmat ja omaan suuhun muokattavat. Ne pysty keittämään vedessä niin, että se muovi pehmeni ja sitte ku ne laitto suuhun, ne muotoutu oman purennan mukaan. :D Kerettiin siinä hammassuojia ettiessä shoppailla muutakin kuten hiusväriä mulle ja käytiimpä me oikein kunnolla syömässä. Tosin aabeeceellä. Mutta oli silti iiiiihan sika hyvää. Mikolla oli joku jumalattoman suureksi paljastunu hamppariateria ja ite otin jenkkicombon. Maailmassa on vaan joitain semmosia ruokia mitä mä en voi vastustaa, siis semmosia joita mä rakastan, syön siis itseni niillä ähkyyn.. Tarkoitan nyt ristikkoperunoita ja cheddar-kastiketta. Yhdessä. Erikseen. Miilaik. <3 Tuossa lautasella ne on yhdessä pihvin yms. muun kanssa.

Tänäämpä se on aika menny sitte hiuksia värjäillessä ja koneella nollatessa. Tai ei niinkään nollatessa vaan Left 4 Dead kakkosta pelatessa tai Futuramaa tuijjotellessa. Päätin kattoa ne alusta, koska se on niiiiin hyvä. Ja Mikko päätti, että en saa enää haukkua Leftistä jos en kokeile uudestaan. (Aikasemmin oon pelannu kerran, mutta en tykänny niin paljoa ku Dead Islandista.) Ja no, oli se ihan hyvä peli tuokin.
Mutta hyvä ei ollu värinpoisto jonka aamulla päähäni lykkäsin. Ajattelin olla kovinkin pihi ja ostin alle vitosen värinpoiston eli semmosen Cameleon ja huh. Vaikutusajan jälkeen pesin hiukset ja ainut mitä tapahtu, oli että juuresta tuli valkonen ja muuhun se ei sitte tehonnukkaan. Tuossa kuvassa ei kyllä erotu se huutava juurikasvu niin paljoa kun mitä se oikeesti on tai oli vielä tuollon. Sittemmin hain kaupasta uuden, kunnollisen, kalliimman ja uskottavamman värinpoiston. Tosin en saanu Lorealin mössöä, kun sitä ei ollu joten päädyin kokeilemaan Carnier Nutrissen mössöä. Ongelma vaan oli, että en tienny uskallanko laittaa kaks värinpoistoa samana päivävä vaikka se eka ei tehonnukkaan. Jaaa pitkän, Mikkoakin raastaneen pohdinnan jälkeen tulin tulokseen: Uskallan. Noh, ihan hyvä näin. Täyttä aikaa en uskaltanu pitää värinpoistoa päässä ja näistä ei tullu ihan niin vaaleen oranssit ku olis ollu hyve, mutta tähänkin jo tarttuu se punanen jonka haluan ja hiukset on edelleen päässä, ne ei veny ku purkka ja homma toimii.


Loppu hyvin, kaikki hyvin.


Lyyti osallistuu myös zombien tappamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti