tiistai 28. elokuuta 2012

Kaikki on nyt hyvin.

Täältä löytyy nappi joka korjaa kaiken!

Kaikki on todellakin hyvin vaikka ei ne muutenkaan niin huonosti ollut, mutta sain Kelalta myöntävän päätöksen opintotukihakemukseen ja kaikki rahahuolet on opiskelun ajalta ohi. Eli siis ensi kevääseen asti, jolloin valmistun. Jos siis pysyn sinne asti hengissä. :D


Meinaan alkaa hyppytuntien todellinen puoli paljastua. Tänään mulla on vapaapäivä, koska kaikki tän päivän luennot on mulla hyväksiluettu. Ei siinä mitään, kerkeen tekemään kotona suursiivouksen ja saan hoitaa juoksevia asioita, mutta eilen..
Mulla oli 3 (kissa tiputti taulun tässä kohdassa, käyn katsomassa kuoliko se (ei kissa vaan taulu), ei kuollu, jatketaan) hyppytuntia keskellä päivää ja siihen lisäksi vielä ruokatunti. Oli oikeesti aika rasittavaa kun ei ollu mtn tekemistä. Kaupungille meinasin ensin lähtiä, mutta kun ei ollu rahaa shoppailla, niin en sitte viittiny lähteä aiheuttamaan itelleni mielipahaa. :D Niimpä istuin yläkerran aulassa ja virkkasin isoäidin neliöitä.

Ja nää on niin helppoja tehdä!

Noita muuten alkaa olemaan aika hyvä pino jo. Laskinmpa että 25 valmista ja yksi alullaan. Ei nyt vielä peittoa tee, mutta alku on hyvä.

Vielä pitäisi päätellä.

Nyt kun saan rahaa, pääsen viimen tuhlaamaan ja aion laittaa tilauksen ainakin henkkamaukkaan ja elffille!!!! Ja sitte ei oo enää rahaa, mutta ei haittaa!
2 kommenttia: