sunnuntai 16. syyskuuta 2012

On taaskin sunnuntai


on taaskin sunnuntai
ja vaikka onkin kohta maanantai

ei voi kiire ahdistaa
laiskureita laulattaa
-Lasse Mårtenson-Sunnuntai on ihana kaikessa kamaluudessaan. Ainakin useimmiten.

Mä en taida kuulua vähemmistöön kun sanon, että maanantait on kamalia. Ihan oikeesti. Se kun mukavan viikonlopun jälkeen pitäis taas aloittaa arki ja aherrus. Ja koska maanantait on vaikeita, vie ne hohdon sunnuntailta. Ihan vaan koska pelko tulevasta maanantaista alkaa hiipiä persiiseen sunnuntaina, laskee se fiilistä. "Nääh, ei huvita ku huomenna kuitenki on maanantai."

Mutta toisaalta sunnuntaista voi nauttia koska se ei vielä oo maanatai, mutta vaihtuu sellaseksi ja siksi siinä on oma viehätyksensä. Sunnutaina voi rentoitua kotona kaikessa rauhassa ja valmistutua alkavaan viikkoon. Vielä saa olla ja tehdä mitä haluaa, mutta seuraavana päivänä pitääkin olla pystyssä aamusta. Passaa. Onneksi on sunnuntai.

Ilman kamalaa maanantaita ei olis ihanaa sunnuntaita.


Sunnuntai on pussihaalaripäivä! <3
Anteeksi huono kuvanlaatu.

Sunnuntaina voi (kuten minä tänään)  nukkua pitkään ja lukea hyvää kirjaa ennen sängystä nousua. Voi katsoa piirrettyjä, tehdä hyvää ruokaa ja sitten nauttia siitä hyvästä ruuasta. Sunnuntaina voi olla koko päivän yökkäreissä ja hiukset saa olla niinkun ne yön jäljiltä on. Voi olla kunnon herkkupersi ja nautiskella mutakakkua vaniliajäätelön kanssa samalla kun pelaa jotain steampeliä ja se ei haittaa ketään. Voi kiusata ja lelliä kissoja, lojua sohvalla kasvonaamio naamalla ja vaan olla. Tai sitten voi katsella kun isännys pelaa pleikkarilla. Sunnuntaina voi tehdä paljon mukavia asioita joita ei taas arkena kerkeä kunnolla.

*huoh* Enää vajaa puoltuntinen sunnuntaita. Jos sitä menis nukkumaan, niin jaksaa koulussa keskittyä. n.nTässä on mun sunnuntaibiisi.


Tämä taas on sopiva maanantaikappale.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti