perjantai 5. lokakuuta 2012

Mä en jaksa.

Huomenta.
Kaikille tiedoksi, että mä en jaksa. En jaksa nousta sängystä vaikka kouluun pitää lähtee. En jaksais kouluun. En jaksais vaihtaa mukavia yökkäreitä pois. En todellanaan jaksais kammata naamaa..

Mutta tiiättekö mitä. Mä nousen. Mä lähen kouluun. Vaihdan myös ne yökkärit päivävaatteisiin..

Mutta siitä naaman kampaamisesta..

Miten tämä pelastetaan?

5 kommenttia:

 1. Ööö kammataan hiuksia (ei naamaa) märällä kammalla ja annetaan kuivua? Auttaisko se? Mikä saa sut nousemaan, vaikka et jaksais? Mäkään en aina meinaa jaksaa, varsinkaan kouluun. Töihin nyt on vähän enemmän pakko jaksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois se ehkä auttaa. Mut Mikko kampaa toisinaan naamaaki.
   Tällä kertaa mut sai nousemaan tieto siitä, että meille oli tulossa patterihuoltomiehet ja kuitenkin olisin joutunu nouseen ja ennen kaikkea pukemaan. Kun siis olin jo ylhäällä ja pukeissa, niin miksei sitä sitten menis kouluun. Varsinkin kun koulu loppu jo 1115.
   Toisinaan on kyllä aamuja joilloin ei oo mitään mikä sais jaksamaan ylös. Silloin poistan torkun pommista ja käännän kylkeä.

   Poista
  2. Mun tekee joskus vielä puolessa välissä koulumatkaakin kääntyä takas ja mennä nukkumaan. Mutta yleensä en käänny. Kerran pääsin pyöräkatokselle asti kun tulin toisiin ajatuksiin, hain vaan postin ja menin takas.

   Poista
  3. Aww. Mä joskus koulun pihassa mietin kuinka kivempi ois ollu jos ois vaa jääny nukkuun, mutta siinä vaiheessa se on jo myöhästä ku on jo toisella paikkakunnalla yms.

   Poista
  4. Tänään ei huvittais lähtee kouluun, mutta kannustimena toimii se, että pääsen iltapäivällä sjoelle (lue: tatskaajalle). n.n

   Poista