tiistai 6. marraskuuta 2012

Hammasasia

Kiviäkin varmasti kiinnostaa mun hampaat.

Yes, I have Paint!


Ja mua itteeni ällöttää kirjottaa tästä (koska hampaat on ällöjä), mutta musta se on toisaalta hauska ja koen asian myös hieman tärkeäksi. Siis siinä mielessä, että kellä tulee mieleen, että masennuksen sivuoireena oikeesti vois tulla reikiä? :p (vaikka se ei oo yks yhteen, niin periaatteessa kuitenkin)

Aloitan lainaamalla vanhaa tekstinpätkää. Niin ei tarvitse samaa uudelleen kirjoitella. :D

"Kun sairastuin masennukseen, viimeinen asia minkä jaksoin tehdä, oli hampaidenharjaus. Suunhygieniasta huolehtiminen kun jäi hyvin vähäiseksi (yök, tiedän), alkoi hampaisiin kertyä reiän alkuja ja kun masennuksen pahin vaihe alkoi helpottaa, niin vähäisiä rahoja ei tehnyt mieli laittaa hammaslääkäriin. Ei kerran särkenyt, niin ennemmin käytin sen parikymppiä ruokaan, kun eihän se edes olisi riittänyt hammaslääkärin laskuun. Asia siis jäi. Tosin aloin kyllä pestä hampaitani, mutta se ei jo syntyneitä reikiä poistanut. Kävin siis hammaslääkärissä ja suussani oli kymmenen reikää. Se on ihan järkyttävä määrä. Vaikka siis tiedostin, että niitä on paljon, niin ajattelin määrän silti vähemmäksi. Noh, lisäksi vielä joudutaan poistamaan kolme viisaudenhammasta."

Tämmöistä siis. Tänään olin monennen kerran hammaslääkärissä tälle syksyä ja tilanne on se, että seittemän hammasta on paikattu ja kolme viisuria poistettu. Viimeksi tänään veivät yhden ja eilen poistettiin tikit, kun reilu viikko sitten piti yksi viisuri leikata pois. Nyt mulla on aika parin viikon päähän ja se aika on nyt sitten viimeinen joka on suunnitelmaan kirjattu. Rahaahan on mennyt reilu neljäsataa euroa. Luojan kiitos sain noihin maksusitoumuksen, koska muuten olisi jääneet vieläkin hampaat hoitamatta. Ei mulla siis periaatteessa ollu mtn kipua, varsinkaan aikasemmin, mutta keväällä alko taatanan moinen vihlonta koko suussa (joka sit johtu vaan yhestä viisurista). Sitä hakeuduin hoitamaan, niin sitten tuumasivat, että hoidetaan kaikki. 


Broken. :'cMuuttta, nyt alkaa ollaa kaikki kunnossa. Ja hyve niin. Voi alottaa puhtaalta pöydältä ja kauhukuva samanlaisista tekareista ku mun mummolla, on taas vähän kauempana tulevaisuudessa.


Fix it! :')


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti