keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Jaja

Mulla ei oikeestaan oo asiaa. Mutta voin kertoo, että meidän toinen kissa on jo niin iso, että se ei mahdu hyllyn alle kuin kyljellään.

Kuten huomaatte, Lyyti kyljellään hyllyn alla (ilme on helmi). Ansa puuhaa ihmettelee.
Matolla pullanmurut todisteena kissojen pullakaappauksesta.


Meillä oli eilen hautajaiset. Melko nopeasti tuska alkoi hellittää, kun rakkaan tilalle tuli uusi.
Tässä on sen riekaleiksi purrun ja pöntöstä vedetyn tilalle tullut uusi yksilö.
Tällä hetkellä tuo taitaa olla hukassa.


Nojoo, tänään sain tietää, että joudun/pääsen sijaiseksi myös toiselle ihmiselle tonne, kun sieltä yks sairastu. Paikkaan nyt loppuviikon siis kahta ihmistä. Ei haittaa. Tulee enempi työtunteja (lue: rahaa).
Ja rahallehan mä keksin käyttöä. Tänään aloin haaveilemaan samsungin tabletista. Taino, oon mä aikaisemminkin haaveillu, mutta tänään ihan oikeesti tutkailin hintoja ja semmosta.. (tässä kohtaa hairahduin soittelemaan kitaraa) Oikeastihan kyllä keksin paaljon paremman tavan tuhlata palkkani.

Tiiättekö te sen kuinka ärsyttävää on, kun joku alkaa kertomaan jostain ja sitten sanoo, ettei voi asiasta sanoa enempää? Mun lukemissa blogeissa tätä on harrastettu ja päätin laittaa pahan kiertämään. :D
Mulla siis on yks huippujuttu edessä, mut en voi/aio/halua siitä vielä puhua. :p Eikös olekkin ärsyttävää. Sitte vielä jos sanon, että tuon asian takia lähen Seinäjoelle kaupoolle lauantaina, niin eikö ärsytä vielä enemmän?

No okei, emmä oikeesti halua ärsyttää. Mutta kun teki mieli tehdä sitä mitä muutkin tekee. Tosin ei kaikki, en yleistä, mutta silti. Ja oikeesti.. Kyllä teille selviää.

Tiiättekö. Mussa ei ole hortonomin vikaa vähääkään. Meidän bonsai alko heti kuolla kun se tuli meille.


Kamalan näkönenhän se on, mutta en todellakaan ala leikkaamaan siitä mitään nyt kun
se vähänkin osoittaa elonmerkkejä. Niin ja tuossa edessä..


Mutta ohraruohonsiementen kanssa onnisti. Alkoivat itää heti ja kunnolla. Kasvavat silmissä. Nams...on ohraa kasvamassa!
Meidän kissit koko ajan on jäyhtämässä jotain, niin ajattelin kasvatella
niille ohraa syötäväksi. Se kun on niin paljon muovipussia terveellisempää.

Tuossa kirjoittamisen aikana jutustelin kettuystävän kanssa ja hän soitteli kitaraa. Oli puhe yhestä biisistä ja nappasin isännän kitaran tuosta ja siitä puuttu alin/korkein e ja päätin vaihtaa sen. Samalla vaihdoin sitten koko kitaraan kielet ja innostuin soittelemaan. Melkein on jo hallussa Suuret setelit -biisin (koska Kettu) soinnut, mutta otetta pitää hakea niin kauan, että kappale ei ole tunnistettavissa. Varsinkaan kun laulan mukana."Annan..                            *noh*                       toisten mä..                     *eiku*                  talletella..
suuret..                          *ttu*                                       setelit.."Rauhaa! 
           Mä meen nukkumaan.

6 kommenttia:

 1. Juuri samalta kuulostaa mun soittelu tällä hetkellä :D But go on, we can do it! Voimme myös ottaa aiheesta kilpailun kera porkkanan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi! Ehdottomasti otamme porkkanakilpailun!! Tulee muistoja.. <3
   Valitkaamme siis tuomari, kilpailun päättymispäivä, palkinto ja kisan ratkaisumuoto.
   Oon ihan liekeissä! :D

   Poista
 2. Ihana blogi :) T. Enni

  VastaaPoista
 3. Pullakaappaus, argh. Ei voi pitää paikkaansa, meidän Pulla on ollut täällä ihan koko ajan. :D Ja tuo ilme on niin hyvä ja korvat. ^^ luulis kuulevan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai? No vissiin sitten jotain muuta kaappasivat, jos Pulla on siellä.
   Jännittävää.

   Poista