sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Mokoma isäinpäivä.

Ja joo, ihan oikeesti mä kirjotan ja sanon isäinpäivä, koska siihen mä olen oppinut. Ennemmin oon aatellu, että muut kirjottaa väärin, ku ovat kirjottaneet isänpäivä, mutta tänään sain tietää olleeni itse väärässä. :) Mutta ku on kerran äitienpäivä - monen äidin päivä, niin miksi sitten isällä on oma päivänsä yksin? Nojo. Ihan sama.

Eilen me oltiin kattomassa Seinäjoen Rytmikorjaamolla Mokomaa. <3 Ostin Mikolle synttärilahjaksi kaks lippua ja toivoin ite saavani sen toisen. Ja sain. Hyvä niin, koska se toinen oli selmun jäsenen lippu ja oletan, ettei Mikon kavereissa ole paljoa selmulaisia.

Mokoma on kyllä ihan mahtava. Ja uus levy 180 Astetta on kyllä ihan mahtava.

Siis kuvathan on aika kakkoja, kun ei mun pokkarin tehot meinannu riittää ja salamaa en käytä.
Mutta ihan sama.
Partoja ja pitkiä tukkia. <3

Pitti oli kiva, kun se pyöri. Itsehän en tietänkään semmoiseen uskalla.

Jotain.


Illalla Yöllä kun kotiin päin oltiin tulossa, kuuklettelin josko olis jo tuloksia Heleniuksen ottelusta, mutta ilokseni huomasin, ettei se ollu päässy vielä edes alkamaan. :D Niimpä viriteltiin kotiin tullessa se näkyviin ja lisäksi vielä seurasin suoraa kommentointia ottelusta puhelimella. Oli vähän plöh ottelu kyllä, mutta Robbe voitti. Se hyve.

Tänään on sitten melkein heti herätessä alettu juhlimaan isäinpäivää. Meinaan tuli nukuttua pitkään, kun nukkumaankin mentiin vasta kolmelta. Ja sitten tälle päivää oli sovittu, että mennään isän ja äitipuolen kanssa syömään yhdeltä.
Eli vähän yli kakstoista ylös sängystä, naama ja tukka kuntoon, vaatteet päälle ja menoksi.

Mentiin syömään tuohon entiselle yrkkärille, nykyseen Nellaan ja no. Oli vähän pettymys. Lähinnä koska kallis ja kun heidän feisbuukissa julkasemansa ruokalista ei pitänytkään paikkaansa. Mutta tuli kuitenkin syötyä ja näin. Ja minä tarjosin isälle ja isä söi. Homma bueno.Mentiin sitte isälle ja ruokalepo otettiin sohvalla katsoen telkkua. Tosin kaikki ei päässy
kattomaan, ku oli näköesteitä.


Käytiin vielä haudalla ennenkö tultiin kotiin. Ja se on kyllä niin, että hautuumaalla on aina ihan jäääätävän kylmä. Nyt vielä tuuli niin, ettei kynttilöös meinannu pysyä valkia. Mutta faktaa on myös se, että hautuumaalla on koriaa.

Isäni isovanhempien hauta.
Ukin haudan lähellä ei oo valoa, niin siitä en saanu ku mustan kuvan.

Pokkari ei meinannu pillkopimeessä riittää, mutta hienoa silti.
Ehkä se tästäkin välittyy..? n.n

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti