perjantai 16. marraskuuta 2012

Tautista

Tässä on jo pidemmän aikaa tuntunu siltä, että tuo räkätauti iskee päälle. Ja tänäänhän se sitten osu kohalle ja jäin kotiin. Nukuin aamulla päätä selväksi räästä ja sitten vihdoin kooma hellitti ja pääsin nousemaan. Toivottavasti tää menee viikonlopussa ohi, kun ens viikko on tutkintotilaisuusviikko. (jännittää!)

Mut hei, räkäkooma-aamu lähtee tietenki käytiin kunnon aamupalalla.

Ensin pientä troppia.


Ja sitten itse aamupala, eli Muumimamman voimajuoma-teetä ja muffinssia!

Kunnon aamupala meinas vaan tuntua ikävälle siinä muutaman tunnin päästä. Oli semisti ehkä vähän makiaa. :) Mutta ei se mtn. Aamupalan jälkeen oli hyvä tappaa pari zombia.

Pitipä tänään räästä huolimatta piipataa Seinäjoella, kun tuo isäntä rikko eilen työtuolinsa. Kipastiimpa semmonen hankkimassa ja pyörähettiin sitte syömässä Amarillossa, kun nälkä jo niin alko tuntua. Vaikka en haista mitään, nii ruoka oli hyvää. :p

Toi aamupalamuffinssi on muuten ite tekemä! Eilen leivoin! Leipasin Mikolle synttärimuffinssin. Tosin päivän myöhässä, mutta ajatus on tärkein. Ja siis noi on niiiiiin hyviä, että teen varmasti toistekkin. Ja joo. Kehun ite, mutta oikeesti. NAM! En jaksa kirjottaa nyt tähän reseptiä, mutta lupaan antaa jos joku haluaa.

Tässä he joita ei vielä syöty.
Mielestäni pursottimen käyttökin näissä oli jo hieman parempaa. Tosin en kaunista jälkeä saanut, mutta isoilla ja kultaisilla nonparelleillä voi huijata ja luoda mielikuvia. :p

Sain muuten viimein aikaiseksi tilata rakkausvillapaidan ja se saapu. Okei, sehän on aika kirkas. Näkyvä. Epämusta. Ja  vielä kaiken lisäksi liian iso, mutta se on villainen ja lämmin. Ja oikeestihan se ei villaa oo nähny, mutta silti. Se on lämmin.

Etsi kuvasta kissa, peura ajovaloissa ja Mikko.

Sitte toi häiritti ku koitin ottaa teinipeilikuvia. :D

2 kommenttia:

 1. Löysin kuvasta kissan. :3
  Ja kipiänä olen myös, high five sille o/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, onnee! Ansa siellä miettii, että mitä vttua. :p
   Hö, on ihan tylsää olla kipiänä. :c

   Poista