torstai 8. marraskuuta 2012

There I fixed it!

HEeeei.

Viikko on niinku ihan justiinsa ohitte. Tai siis se työviikko ja viiiiiiikonloppu on eessä taaas. Vielä huominen ja sitten. <3 :D
Ja lauantaina kattomaan Mokomaa Sjoelle.

Eilen kävin opistolla kokouksessa kuulemassa mihin olin lupautunut ja sinne ajellessa oli aika ikävä sää. Paskaa tuli auton lasiin niin, että oikeesti ei meinannu pyyhkijät riittää (muuten kyllä, mutta se ruskee asia oli niin paksua) ja sitten kaiken huipuksi mun kuskinpuoleinen pyyhkijä leves. Mutta ei siinä mtn, olen isäni tyttö.
Kaivoin käsilaukkuani ja löysin sopivan osan pois lentäneen tilalle. (isällä ei siis ole käsilaukkua, mutta luovuutta auton korjaamisessa kyllä)

Ja se ei edes naarmuta ikkunaa kuten voisi luulla.
Tuolla ikkunan puolella se pyyhkijänkumi tulee kivasti eteen.
Varsin hyvä korjaus siis.

Voisin toisaalta ostaa kokonaan uudet pyyhkijänsulat, koska toinen on nyt kasassa tuollaisella ja toinen on samasta kohdasta sidottu sähköjohdolla.. Tosin se sähköjohto on pitäny jo puolitoista vuotta, joten semmosen vois tohon toiseenkin...

No. Ihan oikeesti aion kyllä ostaa uudet. Tänään jo tokmannilla kävin kattelees, mutta oli vähän.. no haistapaskoja (lue huonoa ja halpaa/feikkituotteita).

Muthei. Meillä oli tänään sitruunajuustokakkua. Oikeesti tosi hyvää, mutta sanotaanko niin, että sitruunaa oli hieman liikaa. Taisiis. Se kirpeys oli aika KIRPEETÄ.


Joooo. Ja mä tosiaan söin sitä tietokonepöydällä samalla kun feispuukkasin.


Mikko sano, että lavastettu kuva, mutta oikeesti.
Tahdoin vain demonstroida teille kirpeyttä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti