sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Rahat meni, mutta kyllä reissu kannatti

Alkukevennys.
Huomatkaa, että osaan kirjoittaa Kotiteollisuus.^


Perjantaina piti pienen hotellilla hengähtämisen jälkeen lähteä kaupunkia tutkimaan. Kivasti oli Forumilla oli liikkeet auki ysiin, niin sai rauhassa kierrellä. Siinä sit alko tuleen nälkä niin valinnanvaikeus iski. Karsittiin paikkojan sen mukaan mitä huvittaa syödä ja jotenkin päädyttiin valitsemaan Amarillon ja Gringos Locosin väliltä. Amarillossa kun on tullu käytyä Seinäjoella, niin päädyttiin Gringosiin. Ja kyllä ei kaduta. Otettiin Mikon kanssa molemmat se joku perus burgeri ja nam. Se oli vastaavanlainen kun Amarillon BB, mutta ihan sikapaljon parempi. Jälkkäriksi otettiin chili-suklaapirtelö joka oli saanu kaks pääkalloa tulisuudestaan. Otin ekan hörpyn ja suussa ei polttanu ollenkaan, kunnes nielasin. Oli pakko ottaa toinen hörppy poltteeseen ja kun sen sai alas alko polttaa ja täyty ottaa uus hörppy.. :p Se oli HYVÄÄ ja ei se polte ollu paha, mutta kyllä se tuntu.


Vähän hyvää burgeria.

Vähän juomista

Ruuan jälkeen mentiin takasin hotellille, kun alko olla myöhä ja kylmä. Laskin itelleni kylpyveden ja veden valuessa tuli paha mieli. -> Tässä mä nyt tuhlaan vettä ku jossain joudutaan juomaan kuravettä. :c Lohdutin itteni kuitenkin sillä, että mun ei tarvi laskee niin paljoa vettä kun laihojen ihmisten. :D Ja kaiken lisäksi käyn kylpyammeessa noin kerran viidessä vuodessa. n.n Kylvyssä tuli lämmin ja kääriydyin hotellin ylisuureen (jopa mulle!) kylpytakkiin ja menin sängyn päälle pötkölle kattomaan elokuvaa. Seuraavaksi heräsin aamulla kylpytakki päällä sängystä.

Amme!


Lauantaiaamuna tuli vedettyä överit aamupalalla. Vähä puuroo, sämpylää, pekonia, riisipiirakoita, hedelmiä, mehua yms. Oli pakko aamupalan jälkeen vielä oikasta kun oli niin kylläinen olo. :D No, kun siitä selvittiin, niin mentiin ostelemaan asioita jotka oli hankintalistalla. Tiiättekö, mitään semmosta ei tullu ostettua. En edelleenkään saanu hankittua niitä uusia kenkiä.

Mut hei, löysimmä jotain.


Viimein saatiin meillekkin hyllyyn tämä tärkeä opas.

Vaaaatteitaa.

mm. tämän huivin.
Nyt tarkenee tuolla ulkona.

Ja ihan oikeesti maksoin tosta noin paljon.

Käytiin syömässä Mikon, Mikon veljen ja niiden kaverin kanssa Sohwissa ja ihan loisto mesta oli sekin, Hyvää ruokaa ja pingviini oli halpa.

Ihan loistavan viikonlopun kruunas kyllä Joulupipari 2012, vaikka sainkin rumpukapulasta päähän. Ja en edes tiedä heittikö sen Simeoni vai Sinkkonen. Unohtu heittäjä siinä vaiheessa ku kolahti. Mutta sain sen kapulan. Emmä sillä mitään tee, mutta omistan nyt semmosen. Kai sillä voi elvistellä?

<3
Paitsi se, että salama tekee paidasta läpinäkyvän. :c Älkää piitatko, katsokaa Hyrdeä.
Ja hei, en oo kuvan ainoo jonka liivit näkyy. :p


Hynynen


Hongisto ja vähän Miitriä.

Oli siellä Niko Kiveläkin.

KT:n jälkeen oli Viikate. <3

Zaanikin esiintyi.

Lopuksi kaikki yhdessä.

<3

Mä en jaksa tarkistaa onko täs kirjotusvirheitä. Jos bongaatte, kommentoikaa tohon alas. Kiitän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti