maanantai 14. tammikuuta 2013

Itse piirsin.

Herrajjumala! Blogiin on tullut kuudes ilmoittautunut lukija! Täytyy melkein juhlia jotenkin. No, mutta ei muuta kuin oikein lämpimät tervetulotoivotukset sullekkin! :)Mä haluaisin käsitellä paria mielipideasiaa, jotka jakavat ihmisiä ryhmiin.


Voileipä

Aloitan niistä sellaisella, jonka olen nähnyt jopa suututtavan ihmisiä ja aiheuttavan lähes mielenosoituksia. Olen kohdannut ihmisiä, jotka ovat jo kyllästyneet keskustelemaan koko asiasta. Tämä asia on se, kuinka oikeaoppinen leipä valmistetaan. Siis se, että missä järjestyksessä asiat tulevat leivän päälle. JA varsinkin siis se, kumpi tulee ensin, leikkele vai juusto. Itse laitan juuston alle AINA, säännön vahvistavana poikkeuksena lämpimät leivät on ainoa, jossa juusto tulee päälle. Ihan vaan koska se sulaa.


Leipä -> juusto -> leikkele.


WC-paperi

Toinen yhtä kuohuttava asia on se, että kummin päin wc-pareri laitetaan telineeseen. Niin, että se tulee päältä vaiko seinää vasten. Itse kuulun ensimmäiseen koulukuntaan ja kysyttäessä kyllä sanon mielipiteeni. Tällä asialla on oikeasti väliä ja onneksi taloudessa asuva toinen ihminen on tässä asiassa samaa mieltä. Muuten meidän pitäisi noudattaa ehkä ratkaisua kuten kuvassa alla. Aika usein käännän jopa yleisissä vessoissa rullan niin kuin mielestäni on oikeinpäin.


Kaksi rulla, molempia oppeja noiudattaen.


Tee

Mieleen tulee vielä muutama asia. Tähän seuraavaan on ihan oikeasti perusteluja tehdä asia myös toisin. Eli laitetaanko teehen maitoa vaiko eikö? Itse en laita. Maito pilaa ja laimentaa hyvän teen maun. PAITSI jos juon perinteistä englantilaista teetä, laitan maitoa, koska niin kuuluu tehdä. Ihan vain, koska sillä on pitkät perinteet -> Kuningatar Katariina Braganzalainen Portugalista toi mukanaan tavan nauttia iltapäiväteetä (Afternoon tea) 1600-luvun puolivälin jälkeen. (lähde) Eli kauan sitten. Mutta harvememmin juon perinteistä englantilaista teetä, joten hyvin harvoin laitan maitoa. Jos tee on liian kuumaa, laitan joukkoon kylmää vettä hieman tai odotan. mmmm. On myös tutkittu, että jos käyttää maitoa teessä, teen terveyshyödyt jäävät saamatta. (lähde) Loppuviimein kuitenkin on kyseessä makukysymys. 


Muki esittää Iittalan mansikka mukia.


Loppukevennys

Lopuksi vielä asia jonka luulin olevan itsestään selvyys. Siis se, että hammastahnatuubia puristetaan päästä, EI keskeltä. Ei siitä sen enempää. :D


MITEN SINÄ TOIMIT YLLÄ MAINITUISSA ASIOISSA?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti