sunnuntai 3. helmikuuta 2013

There's sex in the air

Nyt on Lyytillä rankkaa.

Ei keritty leikata ennen kuin kiima iskee kunnolla päälle. Leikkaus kun on vasta 12. päivä. Nyt tuo jakaa lempeään täällä kahvakuulalle, kengille ja no, mille tahansa. Lähes jatkuvasti huutelee ja heti tarjoaa takapuoltaan kun sitä rapsuttaa. :D Edes lempilelu ei meinaa jaksaa kiinnostaa ja Ansakin saa nyt leikittyä ilman, että Lyyti tulee ja vie lelun pois.

Ansa on vielä vauva, se ei "oireile", vaan katsoo Lyytiä ihan ihmeissään. No saapahan leikkiä kerranki ihan rauhassa. :p

Tuota Lyytiä on kyllä ihan hauska seurata, vaikka eihän se hauskaa olisi jos omalle kohdalle sattuisi. Mä jo mietin, että olisiko kellään leikattua kollia jolle Lyyti vois itseään turvallisesti tarjota. Ihan jo siitä syystä, että tuo 24 kilon kahvakuula on itsessään kylmä eikä tarjoa minkäänlaista vastakaikua. Se ei torju, muttei myöskään hyväksy. :c

Nojoo. Semmosta siis meille. :) Ja päässä soi aina Lyytiä katsoessa Rihannan S&M -biisi.

Kävin muuten eilen siellä Seinäjoen Instrussa. Valitsin itselleni lasit ja ne ei oo mitkään niistä edellisen postauksen laseista. :D Ne on Ray Banit kyllä, mutta löysin semmoset joissa yhistyy niiden kaksien (ks. edellinen postaus) piirteet sopivasti. Niistä kuvaa ehkä keskiviikkona tai sitten vasta kun saan ne. Ne lähetetään Seinjoen liikkeestä Kauhavalle. Se menee ens viikon puoliväliin.

2 kommenttia:

  1. Meidänkin kissa-neiti on juuri kiimassa. Meillä on myös leikattu uros jolle itteään tarjoo, mutta voit uskoo että on poika hädissään ja *ittuuntunut moisesta huomiosta :D ja todella rasittavaa se on kyllä kuunnella pitemmän päälle sellasta mouruamista!! Nimimerkillä. Leikkausjonoon joutaa meidänkin kisuli. Ps. Ootan nähä sun uudet lasit :)

    VastaaPoista
  2. Awww. Voi vaan kuvitella mitä kolliparka tuumailee tommosesta. "Siinä nyt olis, muttaa.." :)
    Mäkin ootan mun laseja. :D Ennen kaikkea uusia linssejä, mutta ne kehyksekki oli nam. :)

    VastaaPoista