sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Elä kuivaa silmääsi menthol-nenäliinallaKokeilin. Ei lakkaa vuotamasta. Tosin nenän noi avaa tehokkaasti.

Nyt kun on kurkku kipiä, kunnon yskä ja vaihtelevasti yli- ja alilämpöä. Taino, nyt iltaa kohti se on menny alilämmöstä sinne kuumeelle.

Jos ottaa katsauksen menneeseen loppuviikkoon, voi tälle tauteilulle löytää syytä.

Kaikki alkoi ehkä torstaina, kun jouduttiin harjottelussa sateeseen ja ainakim mun vaatteet kastu iha hyvin. Ei siinä muuten, mutta piti märjis vaattehis olla-seistä katsarilla ja jännittää vectran kohtaloa. Ja eihän se läpi menny. Katkennu jousi vänkärin puolella ja tuntemattomasta syystä vahinkoa ottanu jarruletku oli hylsyn syyt. Muute ei ollu ku rekisterikilven valo pimiänä. Noinniinku. Katsari oli kyllä nii mukava, että ei toista. Ihan niinku ihmiselle puhuu (ei niinku hölmölle naiskuskille) ja kertoo mitä teki ja näki. Ei niin, että vasta paperista sai lukia, niinku joskus on käyny.
No ei siinä. Illalla vähä yskitti.


Pakko se munki on vaikka en ny periaatteessa näistä jaksa hehkuttaa.
Mutta niin se on, että tulvii pohjammaaaaaaa.
Naapuri pääsee leikkimökkiin vain uiden.


Perjantaina oli jo aamusta kurkussa outo tunne. Sei ollu varsinaisesti kipiä, mutta semmoseksi tulos. Aamusta sato, mutta piti lähteä harjottelussa ulkoilemaan, niin heitettiin taas lenkki satees. Mut ei siinä, puolisen jälkee alko komiasti paistaa. Pääsin kotia ja ei menny kauaa, ku isä soitti josko vaihettaas renkaat. Ei siinä. Autot alle ja isälle. On siinä aina urakkaa, ku meillä renkaat vaihetaan kerralla kuuteen autoon.. On isän auto ja mun auto, Mikon, äitin autot ja isän vaimon ja mummun autot.
Onneks tosiaan aurinko paisto ja oli lämmin ku ei tuullu. Vaihtaminenki on sillei iisiä, ku jaetaan tehtävät ja yhes tehään, lisäksi ku on kompura ja pulttitykki ja pesuun painepesuri.
Isä ja Mikko vaihtoo renkaita, minä pesin talvirenkaat säilöä varten ja kävin koeajamassa pysyykö renkaat kiinni. Kakkin juttu oli niiden 24 renkaan nostaminen sinne säilöön. Illallla kyllä tiesi tehneensä, ku selkä oli jumis ja yskitti enempi.


Kuvassa vasta ensimmäistä viedään.


Isällä on pihassa tommonen pieni monttu.


Eileen lähettiin aamusta Seinäjokia päin. Kierrettihin kirpputorit ja tutustuttiin uuteen halpa-halliin. Kyllä vähä vaatekaupooski piti kiertää, muttei oikee ollu mtn. Yhden paidan löysin henkkamaukasta. Käytiin myös ahtamassa mahamma täyteen Piikissä mun serkun Petran ja sen poikaystävän kanssa. Tuli kyllä syötyä. Liikaa. Tuli syötyä. Mutta oli mukavaa. Ja illalla kotona mitattiin kuumeilua.


Serkkuihminen-Petra ja allekirjoittanut.
Hyvä ruoka, parempi mieli.


Tänään onki sitte ollu kunnon tukkopäivä. Pää on tukos. Nenä ei toimi ja tuntuu, että räkää on tuolla keskusyksikös asti, ku ajatus on nii hitahalla. Iltaa kohden lämpö on noussu ja näyttää siltä, että huomenna ei mennä mihkään. Ei tässä muuten, muttaku huomenna mulla alkais harjottelussa näyttöviikko. Jaiks. Noh, toivon, että tällä douppauksella ja levolla tarvitaan enää huominen toipumiseen ja tiistaina oon taas teräs. *huoh* Niinku oikeesti tarvis mennä niin.


Tänään mä sit oon vaan röhnöttäny sohvalla ja koittanu muistella miten virkataan.
Tätä liinaa ei valmiina kyllä mummulle kehtaa viedä näytille. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti