perjantai 24. toukokuuta 2013

Jännän äärellä!Nyt siis ollaan. Ja ihan tosissaan.

Koko viikko meillä on laitettu tupaa. Lähinnä koska halusin, että vaihdetaan meidän makkari vierashuoneeseen ja vierashuone makkariin. Tähän asti makuuhuoneena toiminut huone kun on isompi kuin vierashuone ja kaiken lisäksi huone on rivarin päätyhuone johon aurinko paistaa koko päivän. Niimpä siis tuumasta toimeen. Makuuhuoneen kamat kannettiin olkkariin odottelemaan ja vierashuoneesta tuotiin tavaraa. Siinä vaiheessa kun sänky oli läjässä olohuoneessa, tuli semmonen paniikki. Homma on pakko tehdä nyt, koska nukkumaan ei pääse. :D

Nyt mahtuu kaikki mukavasti omille paikoilleen. Kuvaa voin laittaa, kun viimesetki kamat on asettunut. Vielä kun on vähän viilailtu ja verhoja revitty ikkunoilta.

Tämmöseen urakointiin on syynä se, että meille on tulossa huomenna vieraita melkolailla. Siispä on pitäny saada kämppä kuntoon. Ja vieraisiin on syynä se, että mulla oli eilen viimeinen koulupäivä. :)

Huomenna tulee paperi käteen ja voin tituleerata itseäni
k o u l u n k ä y n n i n o h j a a j a k s i.
Ei enää koulunkäynninohjaaja-opiskelijaksi.

WIIIII!

Toisaalta ihan mahtavaa, toisaalta surettaa. Uskomatonta kuinka tiiviiksi porukka voi vuodenkin koulutuksen aikana hitsautua. Ihan mahtiporukka meillä on ollu ja iku tulee. Onneksi ollaan kuitenkin nii likeltä tästä kaikki, että kaffille pääsöö helposti. :)


Tänään oon sitten laittanu ittiäni juhlakuntoon. Lähinnä laittamalla tuggaan color maskin. Toimi hyvin, näköjään. Paremmin kuin aikasemmin kokeilemani toisen merkkinen. Onnistuin tämän kanssa sotkemaan kylppärin altaan niin, että näytti kuin siinä ois lahdattu joku. Onneksi oli kunnon valkaisevaa puhdistusainetta ja nyt allas on taas valkonen. :p Mun otsa tosin ei oo. Tarttu melkeen yhtä tiukkaan otsaan, kun joku permanenttiväri.


Tykkäsin kyllä kovasti tästä.


Ennen.


Jälkeen.


Meni itseasiassa melkolailla paljon punasemmaksi. Juurikin oikeen kirkkaanpunaseksi. Vähän ehkä liian punanen, mutta emmä valita. Loistetaan nyt kunnolla! Juureenhan tuo ei tarttunut kovinkaan, mut ei ollu tarkotuskaan. :D

Jääkaapissa on odottamassa keksimurupohja huomista. Ajattelin, että en halua tarjota juustokakkua. Ja kun luokkakaveri koulussa puhu tarjoavansa valmistujaisissaan banofeeta, päätin kopioida ja värkätä semmosen itsekin ensimmäistä kertaa koskaan. 

Pohja on siis kaapissa valmiina ja kasaan huomenna siihen päälle sitten kinuskin(kondensoitu maito), banaanin ja kermavaahdon. Oijoi. Luulisi, että tässä ei voi epäonnistua! :D Noh, katsotaan kuinka käy.

Nyt kuitenkin täytyy mennä kauneusunille, sillä valmistujaisjuhla alkaa huomenna kirkossa ysiltä ja valmistuvien pitää olla siellä jo hyvissä ajoin. Ja jotta tämän naaman ja tukan saa juhlakuntoon, täytyy aloittaa hyvissä ajoin. :D

huh huh..

Adjöös. 


ps.

ONNEA KAIKILLE TÄNÄ KEVÄÄNÄ VALMISTUVILLE, VALMISTUNEILLE JA YLIOPPILAILLE!

7 kommenttia:

 1. Suuren suuret onnittelut! Tukka hyvin ja menyy kuulostaa herkulliselta!

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon! Ja kuva juhlalookista ois kiva :D - E

  VastaaPoista
 3. Onnea! Ihanan perinteiset ennen ja jälkeen kuvat! Ennen kuva- naama norsun piip, jälkeen kuva hymyilee, kuin Naantalin aurinko:)
  -Pii

  VastaaPoista
 4. Onnee sulle Heisi valmistumisesta! Sikahauskat noi kaks kuvaa!

  VastaaPoista