maanantai 6. toukokuuta 2013

Tänään lapsetti

Mitä lie naapurit ajattelee.

Siellä minä seisoin ulko-ovella sukkasillani ja ränkytin ovikelloa. Ikkunasta suihkusi vetta, saatoin kiljaista ja vessan ikkunasta ulostyöntyvästä kädestä väkivalloin vein suihkupullon. Suihkupullon josta kaikki tämä alkujaan lähtikin.

Alkujaanhan ostin tänään suihkepullon esi-istutettuja kukka-asioita kastellakseni. Illalla mulla alkoi olla tylsää. Teki mieli kauppaan, teki mieli hyväskää. Siinä kulkiessa käteen osui se ostamani suihkepullo. Kihelmöivä tunne kun kuljin Mikon ohi vessaan. Ihme että en siinä jääny jo kiinni, kun hekotellen aloin suihkepulloa täyttää. Pari testiammuntaa altaaseen, että sain säädöt sumulta kunnon suihkekaareen ja sitten.. Siinä oli Mikko selin eteisessä. Ensimmäisen osuman se kuittasi vaan sanomalla "noniin". Neljännestä se jo lähti riistämään asetta multa. Se kuitenkaan sitä saanut ja jossain vaiheessa Mikon parta juoksi vettä. :D Löysin vatsalihakseni kun niin nauratti.

Noh, pihalle jouruin kun piilotin suihkepullon vessaan ja Mikko löysi sen. Otin jalat alle ja juoksin ulos tajutakseni, että eipä ole avaimia. Olin siis pihalla lukkojen takana suihkepullolla varustetun Mikon armoilla.

Loppuviimein pääsin sisään ja sovittiin. Nyt se suihkepullo polttelee keittiössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti