maanantai 29. heinäkuuta 2013

Onko neiti neiti vai naitu neiti?Noin sitä vaan saatiin päätökseen neiteily ja siirryin rouvien joukkoon. Nyt on uusi sukunimi ja lompakollinen kortteja uudelle nimelle hankittavana. :D Vaikka juhlat meni hyvin ja oli mukavaa JA vaikka ei tullu kovin edes nautittua alkoholia, niin tuntuu vieläkin verottavan. Rakkaa olla juhlakalu.

Noh, onneksi saadaan tässä viikko rauhassa palautua, ennenkö käydään arkeen kiinni. Mikkokin kun sai viikon lomaa töistä. n.n

Tänään meidän piti käydä palauttamassa puvut, kun molemmat vuokra-sellaiset hankittiin. Ja Seinäjoen Haavemaasta oli molempien puvut. Suosittelen ko liikettä lämpimästi. n.n Mutta puvuista lisää, kun on näyttää kuviakin.

Seinäjoella kun siis oltiin niin käytiimpä hakemassa häälahja kotiin!

♥♥♥ Kuivausrumpu ♥♥♥ ja myös sodastream.

Häistä lupaan lisää jutustelua kunhan mulla on kuvia. Sillä kuvahan kertoo enemmän kuin sanat.


Mutta kuulkaa. Nyt ihan arkisiin asioihin, nimittäin mun ja paarmojen suhteeseen. On meinaan muutama ihan valtava moukura pitkin kehoa. Ja niissä jonkin sortin tulehdus tai ainakin sitä muistuttava juttu käynnissä. Pohkeessakin on kämmenen kokoinen alue ihan punaisena ja tulikuumana. Keskellä länttiä möllöttää kohta josta on haukattu pala. :c Ja kun ei edes kutita. Melkeenpä vaan tekee kipiää ja tuntuu polte. Täti sairaanhoitaja-täti käski tk:ssa vain hakemaan pantysonia. Minä hain. Toivottavasti auttaa.
Anteeksi muuten instagrammikuvat ja ylipäätään puhelinlaatu. :D Päätin viimein hyödyntää enemmän tuota instagrammia, kun semmonen puhelimessa on. Jos siis joku haluaa sitä kautta seurailla, niin koittakaa etsiä idi3h.

Nyt minä hilpasen nukkumaan! Yöt!

4 kommenttia:

 1. Tätä mää epäilin tuon aikaisemman kirjoituksen perusteella :) Onnea teille vastakappaleen löytäneille! -Pii

  VastaaPoista
 2. Onnee onnee onnee! Laita meille joku häälookkikuva jooko?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. :D Kuvia lupaan kyllä!

   Poista