torstai 8. elokuuta 2013

Rouva J.Niin. Lupasin kertoa häistä.


BTW Postauksen kaikki kuvat on ottanut Minna-Tuulia Mäkipernaa. Ja lopun lainaukset Samae Koskisen kappaleesta Hän jolla on kaikki.*   *   *


Unikeonpäiväna ja Heidin nimipäivänä 27.7. juhlittiin meidän häitä. Päivä oli ehkä komeampi kuin olisi uskaltanut edes toivoa. Aamu alkoi mukavasti kellon soidessa yhdeksältä. Sen aikaisemmin ei tarvinnut nousta. Itseasiassa olisin voinut nukkua pidempäänkin, mutta ei enää nukuttanut. Kaaso kun siitä vierestä lähti itseään valmistelemaan. Jotenkin hyvin rentouttavaa oli katsella kaason hääräystä, itse vain istuksin sohvalla, söin rauhassa aamupalaa ja vain olin. Kampaajalle kun piti mennä pää märkänä, niin suihkunkaan kanssa ei ollut mikään kiire.
Kampaajalla oli hölmö olo, kun päässä oli tiara, meikit oli kohillaan ja mulla oli rentut päällä (tosin paidan valitsin ajatuksella sen napituksen takia-> helppo ottaa pois). JA Jalaksen turvakengät jalassa. :D Enikeis. Meikin ja kampauksen jälkeen mentiin takaisin meille kotiin ja ahdettiin mut pukuun. Ja siinä hommassa menikin oletettua vähemmän aikaa. Tunnin sain istuskella sängyllä tuulettimen puhaltaessa täysiä kasvoille. Tosin olivat kaasot hakeneet yhden pikkukuohuvan mulle, joten sitä siinä tuhostin. Paljoa ei voinut liikkua sillä toinen kissa pelkäsi kuollakseen mun pukuani ja toine taas jahtasi laahusta koko ajan. Vähän ennen lähtöä nousi pieni pelko siitä, että pitää kävellä kirkkoon. Ketään kun ei alkanu näkymään ja vihkimiseen oli enää 20 minuuttia. :D Eipä meiltä olisi kirkolle ollut kuin kilometri, mutta siinä korsetissa ja sillä säällä olisi meikit ollu kyllä poskilla ja tuoksu eau de natural hiki.
Melkeimpä sitten samoihin aikoihin, kun me kaasojen kanssa siirryttiin pihalle, kajautti bestman ja isoisäni pihaan. Toinen nappasi kaasot ja kamat ja minä hyppäsin papan Amazoniin. Hieno auto. Hieno kerrassaan. Siitä sitten kirkolle. Pihassa bongasin Mikon a suhahdin äkkiä matalaksi. :D Väki meni kirkkoon, sulhanen, kaasot ja parasmies sakastiin ja minä isäni kanssa seisomaan rappusiin. Hassua, että ei yhtään jännittänyt. Alko jännittää vasta kun seisoimme isän kanssa kirkon ovien takana odottamassa, että suntio saa molemmat ovet auki ja että voimme lähteä kävelemään. Jotenkin se ovien avaaminen tuntu niin hitaalta. Ja kun Ruususen juhlamarssi kajahti, aukes mulla hanat. Ei siinä oikeen muuta voinut kun kaikki muutkin vetisteli. *huoh*
Vihkiminen oli hieno, ihana. Kummitätini laulu oli ihana. Pappi ja papin puhe oli ihana. Se, että meidän läheiset luki rukouksen, ihana. Plääh. Kyl te tiiätte. Ennen kaikkea, Mikko on ihana.
Jos on uskominen siihen, että hiuksiin jääneet riisit = tulevien lasten määrä,
tulee meille niitä linja-autollinen.
Juhlapaikalle karauteltiin siitä sitten. Oli maljoja, onnentoivutuksia, ihan törkyhyvää ruokaa, pari puhetta, hauskaa ohjelmaa, namnam kakkua, häätanssi, elävää musiikkia ja kaikkea muuta hienoa. Ihana päivä, ihanat muistot. Vaikka vähän hassulta tuntuukin miten nopiaa koko päivä oli ohi. Varsinkin kun sille on uhrannu joka toisen ajatuksensa puolen vuoden ajan.


"Tänä iltana yhdessä tanssitaan
ja kaikki on ilosii.
Kaikki tärkeet ovat tänne löytäneet,
meil on paljon ystävii."


Kaasot, me ja bestman.


"Nyt on kaikki niin hyvin.
Oltaispa tälleen ikuisesti.
Voi kun voitas joskus sanoo,
et meidän rakkaus kaiken kesti."


Hän jolla on kaikki.


"Tänä iltana yhdessä tanssitaan
ja kaikki on iloisii.
Ei kuultu vastalauseita,
kun meitä vihittiin.

En oo kaikkein komein jätkä.
Eikä perheelläni ole rahaa,
mut se ei ollu mikään este.
Tää on sitä mistä kovat jätkät laulaa."


Laituri on hutera. Jos minä mene, tulet sinäkin.


"Täällä juhlitaan nyt rakkautta.
Kahden yhteistä kauneutta.
Tänne me yhdessä palataan
aina uudestaan."

"Kelpaat mulle vaikka oisit ryppyinen,
vaikka oisit hetken joku muu.
Vaikka oisit kuinka tautinen,
kelpaat sit kun sult ei aukee suu."
"Mut on sussakin joskus kestämistä.
Oot välillä hyvin hyvin vaikee,
mut se on yksi syy lisää

rakastaa sua yli kaiken."

2 kommenttia:

  1. Ihana pari, ihanat kuvat!!! Rakkaus ja riemu paistaa noista kyllä läpi niin täysillä, että tulee ihan kylmät väreet :) Näyttää että teillä oli ihan huikee päivä, onnee vielä!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ja kiitos kun jaoit nämä meidän kanssa! :D

      Poista