maanantai 25. marraskuuta 2013

Niin, no nukuin

Kissat ei ole yövuorolaisen ystäviä. Ei ainakaan meillä. Meillä kissat ei pääse yöllä makkariin. Me nukutaan ja ne pysyy poissa ja useimmiten jopa hiljaa. Mutta kun joku lukittautuu aamulla makkariin.. Pieni kissa ei voi ymmärtää miksi ovi on häneltä suljettu. Vastahan sieltä yksi heräsi, miksi toinen tulee kotiin ja ryykää heti suljettujen ovien taa?

Meidän Ansalla on tosi pieni ääni. Surkea pieni vinkuna. Mutta kun se tahtoo jotain, siitä lähtee kimeä ja vaativa hieman kovempi ääni. Ja sitten se raapii ovea ja siitä Lyyti innostuu kaveriksi. Ja näin oven takana on kahden kissan kuoro. Ja sängyssä makaavaa väsynyttä ihmissaatoa lievästi vituttaa.

No, sain kuitenkin nukuttua. Nyt yö II.

Nukkukaahan hyvin. :p

2 kommenttia:

  1. Meillä on toinen kissa kans samanlainen. Aina ihan järkyttävä huuto, jos joku on 'lukkojen takana' muulloin kun yöllä. Ja joskus yölläkin tuo kiinnioleva makuuhuoneen ovi aiheuttaa sydäntäsärkevää huutoa. Yritä siinä sitten nukkua, kun toinen ulvoo oven takana ja hyppii ovenkahvaan klonks klonks. Ollaan jo jouduttu kääntämään ovenkahva niin, ettei sitä saa auki eikä siinä voi roikkua.. Sen verran on näppärä tuo katti, että se osaisi muuten avata sen oven.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi, teillä on fiksuja kavereita. :) Meillä eivät oo (ainakaan vielä) hoksanneet, että rivasta oven sais auki. Ja toivottavasti eivät hoksaakkaan.

      Poista