sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kysykää Heisiltä

Jokaikisessä blogissa tää tämmönen jossain vaiheessa ilmestyy, joten nyt sitten minäkin. Nimittäin nää kysymyspostaukset. Nyt on tässäkin blogissa semmosen aika. Lähinnä siitä mielenkiinnosta, että onko sielä ketään. Tai onhan siellä. Mä nään laskureista, että joku näitä lukee ja kävijöitä on, mutta teistä olis kiva kuulla. :) Ja olis kiva tietää mistä te haluatte tietää!


Siispä, nyt tähän alas kommentoimalla saa esittää kysymyksiä ens lauantaihin eli 25.1. asti. Mä sitten vastaan niihin ja koostan postauksen. Kaikkiin lupaan vastata! Ei muuta kuin kysymyksiä tähän alas väsäämään!


9 kommenttia:

 1. Moikka. Oon lukenut sun blogia aika kauan ja varmaan aiempia postauksia selaamalla löytys vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.. mutta kysynpä tässä jotain, kun on mahdollisuus. :) minä vuonna olet syntynyt? Entä miehesi? Monta kissaa teillä on nykyisin? Entä muita eläimiä? Mitkä ovat lempivaatteesi ja lempivärit pukeutumisessa? (Voi olla kuvinakin. :)) lempiruuat? Seuraatko Putousta? Jos, niin lempparisketsihahmo? Missä oot töissä? Tykkäätkö työstäsi? Mikä miehesi on ammatiltaan ja kuinka kauan ootte ollut yhdessä? Tämän hetken 3 parasta bändiä/artistia tai biisiä? Siinäpä muutama ja saattaa tulla lisääkin kysyttävää! :) -E ps. Suosikkisi Muumeista? Ja monta Muumimukia teillä on? :))

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Käytätkö paljon meikkiä? Mikä on suurin haaveesi? Pidätkö blogia enemmän omaksi iloksi vai toisia varten? Mikä sai sinut rakastumaan nykyiseen aviomieheesi? Mitä ostaisit ensimmäisenä, jos saisit miljoonan? Millainen on unelmiesi koti?

  Tässä nyt alkuun.

  -Pii
  P.s. 25.1.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tosiaan, kiitti kun korjasit. :D Mä elän jo helmikuussa. :p

   Poista
 3. Voisin kysyy vielä muutaman.. :) mitä kaikkee olet opiskellut? Ja mikä on sun haaveammatti, jos kaikki olis mahdollista? Ja tämä perinteinen: mitä tekisin, jos voittaisit lotossa pääpotin? Luetko paljon? Lempikirjat tai -kirjailijat? Top3 kaikkien aikojen parhaat tv-sarjat?Ja viel yksi: millasista elokuvista tykkäät? (Lempparit voi myös mainita ja jos on joku suosikkinäyttelijä!:) ) no nyt mä lopetan tän kyselyn..:---D -E

  VastaaPoista
 4. Kuka on sun lempi ex-vaimo ja mistä oluista (olueista, olu.. olu?) tykkäät?

  VastaaPoista
 5. Viel pari kun kerkee.. :D kuinka usein käyt/oot viihteellä? Mitä harrastat/haluaisit harrastaa? Syöttekö usein "ulkona"? Paras "ulkona" syöty ruoka? Ja paras herkku? Siis esim. Karkki, sipsi tms.. mulla taitaa olla nälkä, kun ruoka vaan mielessä.. :D -E

  VastaaPoista
 6. Istutko linkussa/junassa mieluummin ikkuna- vai käytäväpaikalla? Uskotko Jumalaan? Osaatko laulaa? Jos sun pitäs laulaa julkisesti joku laulu ni minkä laulaisit?

  VastaaPoista
 7. Mitä asiaa itsessäsi yrität piilottaa?
  Kamalin saamasi lahja?
  Pahin tapa jolla sinua on loukattu?
  Mikä on unelma-ammattisi?
  Viimeisin valheesi?
  Mikä on mielestäsi parasta itsessäsi?
  Mitä teet tai miten käyttäydyt, kun olet ihastunut johonkuhun?
  Oletko koskaan tullut torjutuksi?
  Pahin turn-off miehellä/naisella?
  Oletko joskus esittänyt jotain muuta mitä oikeasti olet?
  Mistä asioista olet todella pinnallinen?
  Mikä teko kaduttaa sinua vielä tänäkin päivänä?
  Jos oisit yhden päivän vastakkaisen sukupuolen haalareissa, mitä tekisit?

  Nojo.

  VastaaPoista