torstai 9. tammikuuta 2014

No onkos tullut keeesä?

Oikeesti. Tässä töissä tuli oltua kasista ysiin ulkona. Plussan puolella ollaan,  taivaalta tulee vettä ja on tammikuu. Tammikuun kaheksas ja sää on syksyinen, mutta itseasiassa mukavampi kuin syksyllä. Tai ehkä toi sää on semmonen kevätsää. Kovasti mm. Foreca yrittää väittää, että viikonloppuna mentäis miinuksen puolelle. Mä uskon vasta kun nään. Sen verta skeptinen mä tän talven kanssa oon.


Se oli siinä ennen   joulua niin kaunis ja mukavan vilponen talvi, oli lunta ja sopivasti pakkasta. Sit se katos. Se toisaalta kyl passas, kun juhannuksena oli ihan perinteinen sää ja makkarat grillattiin sateessa ulkona. Vähän ehkä ohikulkijat katto pitkään kun kaverit seisoo sähkögrillin kanssa sateenvarjojen alla ulkona makkaroita ja piffejä paistamassa. Tänä vuonna jäi toi ulkona syöminen kyllä. Tosin nyt ei olis salaatti jäätyny. Toisin kun aattona -12, kun jääsalaatti oli ihan oikeesti JÄÄsalaattia. Nam.


-----


Munhan tosiaan piti tämä eilen jo julkaista, mutta makeat unet sohvalla vei voiton. Ja kun siinä tarpeeksi kauan oli körmänny, näin parhaaksi siirtyä suoraan sänkyyn. Mutta eipä sinänsä, tänään näyttää olevan samanlainen sää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti