perjantai 20. helmikuuta 2015

Muutosta makkarissa


Mulla on tallessa 16 luonnosta, mutta yhdestäkään ei juuri nyt ole julkaistavaksi. Joko ei vain tunnu siltä enää tai jotain muuta on tapahtunut. Joten päätin poistaa luonnokset. Aloitetaan nyt ihan tosissaan puhtaalta pöydältä. Jos joskus tekee mieli samoista aiheista kirjoitella, kirjoitain uudelleen. Siinä on yhtä kova homma, kun siinä, että muokkaisin luonnokset sopiviksi.


Mutta se siitä. Lupasin teille ennen ja jälkeen kuvia. Tässä esimakua makkarista. Esimakua siksi, että ihan oikeesti meni vaan hermot, kun yritin saada valoja kohilleen. Pokkarissa ei vaan tehot riitä hämärään. :)


Mutta siis, meidän makuuhuoneen muutos:

Ennen


Jälkeen


Ennen


Jälkeen


Kamala muovimatto peitettiin ihanalla laminaatilla, seinien kovia kokenut tapetti jäi gyprocin alle ja sai päälleen ihanan laventelin sävyn. Kattoonkin laitettiin uusi paneeli kärsineen tilalle. Yläkerran ikkunat on vaihdettu ihkauusiin ja lisäksi huoneeseen tehtiin toinen ovi. Ennen kulku makkariin oli vain toisen makkarin kautta, nyt sinne pääsee myös suoraan eteisestä. Tästä tulee kuvia myöhemmin. Myös vesikiertoinen lämmitys on vaihdettu sähköiseen ja patterit on sirot ja köykäiset.

Itse rakastan. Makkari on ihanan iso ja avoin. Vielä kun saisi nuo säilytysratkaisut kuntoon.

Mut hei, hauskaa perjantai-iltaa! Tämä lähtee kattomaan Stam1naa! /,,/,

<3:lla Heisi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti