torstai 19. helmikuuta 2015

Uudestaan

Niin kuin teletapit konsanaan: "uudestaan".

Olihan tuo viime vuosi surkea yritys blogin osalta. Kaikkiaan 32 postausta sain aikaiseksi.

Tuo hiljaisuus on vaivannut minua kovasti, koska tämä on mukavaa tekemistä. Jotenkin aloin stressaamaan siitä kun en ollut kirjoittanut pitkään aikaan ja kynnys kirjoittaa kasvoi koko ajan. Tosin, olihan tässä elämässä kaiken näköistä kesästä lähtien. Olin jatkuvasti töissä tai töissä eli palkkatöissä tai raksalla töissä. Kyllä sitä aikansa jaksoi, mutta sitten sitä vähän uuvahti. Otin hieman etäisyyttä ja lepäsin, se helpotti. Kynnys kirjoittaa kuitenkin kasvoi kasvamistaan. Joten ajattelin, että mennään nyt näin vuosi loppuun. Aloitetaan "uudestaan" sitten sitten ensi vuonna. No, ihan tammikuulle en kerinnyt, mutta edelleen on alkuvuosi! :D

Mehän siis muutettiin rivarilta tähän täyden rempan keskelle elokuussa. Valmiina talossa oli vain kylppäri ja makuuhuone. Elintilaa oli siis kovin vähän ja sisustuselementteinä toimi valtavat pahvilaatikkopinkat. Keittiönä meillä toimi alkuunsa olohuone. Ja nyt keittiöllä tarkoitan jääkaappia ja mikroa.

Eli näin.

Huomatkaa myös, että apupöydän virkaa hoitaa pöytäsaha. Ei oikeesti oo yhtään ikävä mikroruokia. Kesän aikana kerkes kyllästyä "parhaimpiinkin": Mä oon aina ollu valmisruokien kanssa nirso, mutta nyt ei mee oikeen ne harvat ja valitutkaan. Tosin ihan hyvä kai niinkin. :)

Makkarista en löydä remppakuvia tältä koneelta, mutta katselen niitäkin tänne. Löysin myös muistitikun jossa on enne remppaa otettuja kovia, joten voisin tehdä semmosen ennen/jälkeen-kollaasin.

Ulkokuori on kokenut tämmöistä

Vaalea ja huonossa maalissa.

Maalari maalasi taloa.

!!

Nyt mulla on punanen tupa. Ja periaatteessa perunamaakin. (heinikko kuvan etualalla)


Heipä tällä kertaa.
Mahtavaa jos joku jaksaa vielä käydä kurkkaamassa ja lukemassa, vaikka onkin saanut oottaa.

Tästä on hyvä jatkaa.

-Heisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti